Ако има нещо, в което сме сигурни, то е, че Евън

...
Ако има нещо, в което сме сигурни, то е, че Евън
Коментари Харесай

3 филма с Евън Питърс, които трябва да гледате

Ако има нещо, в което сме сигурни, то е, че Евън Питърс е идеалният избор за ролята на всеки неприятен воин. Образа на новобранеца на ръба на обществените правила, на изгнаника, който остава неразбираем, пасва идеално на артиста и каквото и да кажем за играта му в Monster: The Jeffrey Dahmer Story, то ще е малко. 

Тъмната, сложна за гледане и откровено трагична история наблюдава дейностите на килъра сред 1978 и 1991 година За този интервал той е лишил живота на 17 млади мъже и момчета, доста от които тъмнокожи. Сериалът преглежда и общностите, наранени от систематичен расизъм и институционални провали на полицията, които разрешават на Джефри Дамър да продължи убийствената си полуда пред очите на закона повече от десетилетие.
 Протестът - послания в фотоси 6 окт 2022 | Протестът под прозорците на президентството в сряда вечерта мина под надпис „ Да на Украйна! Не на Радев “....
Но преди да си пуснете новата продукция на Netflix с негово присъединяване, която счупи върха за най-вече гледания през първата седмица от стартирането си с 96,2 милиона стрийминг часа, има други негови функции, които наложително би трябвало да видите.

Актьорската му кариера стартира много по-различно – играе най-хубавия другар на основния воин в научнофантастичния сериал Phil of the Future на Disney Channel и чалнат скейтбордист в тийнейджърската комедия Sleepover  от 2004.

Питърс стартира да се превъплъщава в многопластови герои във филми като Never Back Down. В лентата наблюдаваме живота на младежи, които се вземат участие в незаконни мачове по бойни изкуства. Най-голям завой и най-силно ускоряване прави с ролята си в жанрово изменящия се American Horror Story. Тейт Лангдън – младежът, направил неописуеми закононарушения, го трансформира в същинска сензация.



Стан Боуз в " Pose "

Райън Мърфи, основателят на American Horror Story, също стои зад тази новаторска серия FX за балната сцена в Ню Йорк през 80-те и 90-те години. Обществен център и безвредно пространство за чернокожото население на града и Latinx LGBTQ +, балните зали бяха несъответстващи на пола зали за представления, проведени от изпратено лице и съдии. Балните зали породиха културата на мил кралицата, която в този момент се показва по малкия екран с реалити и в питейните заведения по целия свят.

Питърс играе фамилен предградие, който работи за Доналд Тръмп в града. След като наемат персонажа на Индия Мур Ангел, транссексуална жена, която се насочва към секс работа поради приходи, двамата се впускат в злополучна любовна спекулация, основана на потребностите и желанията на Стан. В последна сметка Ангел осъзнава, че заслужава романтика без квалификации и минава от Стан.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР